MARDİN / MİDYAT - 75.Yıl Borsa İstanbul İlkokulu

Etiket Sonuçları: midyat

Mrt

Okulumuz öğrencileri 2-C sınıf öğretmeni Eyüp YAHAÇ gözetiminde Midyat Bilim Sanat Merkezi'ne gezi düzenlemiştir. Çok faydalı bu gezi için öğretmenimiz Eyüp YAHAÇ'a teşekkür ederiz.

Şbt

Farklı birikim ve eğitim anlayışı içerisinde faaliyet gösteren okulları kardeşlik temasında bir araya getirerek okullar arası etkinlik, bilgi, proje paylaşımları ile iletişimi, işbiriliğini ve desteği arttırmak, öğrenciler arasında sevgi, saygı, sosyal sorumluluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştirmek, ilmizin kültürel zenginliklerini karşılıklı etkileşimlerle tanıtmak, üretken ve paylaşan dinamik okullar anlayışını geliştirerek eğitim öğretim sürecine katkı sağlamak amaçlarıyla koordine ettiğimiz "Kardeş Okul" projesi başladı.

Şbt

Yurdumuzu ve bölgemizi etkisi altına alan bu karlı ve buzlu havalarda öğrencilerimize herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için bazı tavsiyelerde bulunmak istedik.

Şbt

2. Dönem Öğretmenler Kurulu toplantımız yapıldı.

Şbt

Velilerimize yönelik Şiddeti Önleme Semineri verildi.

Şbt

Deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimiz satranç takımıyla ödüllendirildi.

1/B sınıfı hazırladıkları okuma ve oyun alanında okuma saati yapıyor.

Kas

ve  Orman Genel Müdürlüğü'nün koordine ettiği "" kampanyası kapsamında saat 11.11'de öğrencilerimizle birlikte ağaç diktik.

Kas

Midyat devlet hastanesinde görevli Op.Dr. Uzman Yaşar Dağ ve okul rehber öğretmenleri Tuncay Ölmez ve Şehmus çiçek  kontrölünde öğrencilerimizin göz muayenesi yapıldı.

Eyl

09.09.2019 tarihinden itibaren ders giriş-çıkış saatleri aşağıdaki gibi olacaktır.

Eyl

Okulumuza yeni başlayacak 1. sınıf öğrencilerimizin şubelerini belirlemek üzere kur'a çekimi yapıldı.

Kur'a çekimi 3 Eylül 2019 Salı günü saat 10.00'da yapılacaktır.

Mrt

2E sınıfı soğuk havalarda kuşların aç kalmaması için yemlik yaptı. Bu ince davranışlarından dolayı 2E sınıfını tebrik ediyoruz.